Selecteer een pagina

Basis Opleiding Systemische Werk

Klik hier voor een pdf-flyer over de training

Het Systemische Werk heeft altijd mijn grootste liefde gehad. In het gezin met 10 kinderen waar ik ben opgegroeid gebeurde er altijd wel wat, kleinere en grotere explosies. Met enige regelmaat leek het wel een mijnenveld; je kon zomaar een explosie verooraken door iets verkeerds te zeggen of te doen. Vanaf het begin van mijn puberteit was ik deze dynamiek voortdurend aan het observeren, aan het bestuderen bijna. Deze ‘studie’ kreeg een vervolg door de keuze voor Sociale Wetenschappen en in de afstudeerfase voor de opkomst van de Gezinstherapie. Ik was gaan begrijpen hoe groot de invloed is van de context waarin mensen hun leven proberen vorm te geven. En door dat te gaan zien je meer de regie over je eigen leven kunt nemen.

Tot op enkele jaren terug begeleidde ik regelmatig workshops Systemisch Werk en gaf ik daar ook een aantal opleidingen, in aanvang samen met Marjolijne van Buren en later met Alien Hoving. Afgelopen jaren lag mijn focus op andere terreinen, vooral op de Karakterstijlen. Kort geleden kregen we de vraag of Alien en ik toch weer een opleiding zouden willen geven. Na onderling overleg hebben we daar volmondig ‘ja’ op gezegd. We kijken er zeer naar uit om dit prachtige werk weer op te pakken en ons te laten inspireren door datgene wat zich gaat ontvouwen in de komende training.

Hiernaast vind je de praktische informatie. Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk een bericht sturen naar mijn email-adres. Voel je welkom om met ons dit avontuur aan te gaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie

doelgroep
professionele begeleiders en hulpverleners
studieduur
8 dagen verdeeld over 4 blokken van 2 dagen
data
14-15 september, 13-14 oktober, 16-17 november, 14-15 december
kosten
€1695,- incl. koffie, thee en lunch
trainers
Henne Arnolt Verschuren – www.lifeinprogress.nl
Alien Hoving
locatie
Utrecht, Raadhuis Vleuten – de Meern
aanmelding
Informatie en aanmelding – info@lifeinprogress.nl