Selecteer een pagina

Poems from a Love Retreat

Dit is een kleine verzameling gedichten die deels tot stand kwam gedurende een Ridhwan retreat over het hart. Deze gedichten zijn in het Engels, de taal die we ook in de retreat spreken. in zeker zin is het mijn Spiritual Language. De gedichten kun je ook lezen als Spiritual Love Poems.

Volg deze link om het boekje te openen.

2 Reacties

  1. Diepe ontroering bij het lezen van het gedicht ‘Symbiosis’. Vanuit een altijd aanwezig intens verlangen naar eenheid en terug keren naar de bron in mij.
    Dank voor je woorden Henne.

    Antwoord
  2. Dag Henne Arnolt,
    Ik heb genoten van jouw gedichten. De alle eerste gedicht raakte mij diep en toen voelde ik de behoefte om deze gedichten te kunnen horen. Ik heb iemand gevraagd om het voor mij in te spreken als spraakberichten en daar geniet ik nu ook van. Ik vind het heel bijzonder, hoe de essentie gevoeld kan worden van het invoelen in zulke korte stukjes tekst. Ik ervaar het als een zielsvoeding voor iedere moment dan een dag.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *