Selecteer een pagina

Work in Progress

Sinds ik geen organisatorische verantwoordelijkheden meer heb binnen Bodymind Opleidingen kan ik me weer volledig op de inhoud richten. Daarmee wordt mijn creativiteit weer getriggerd en komen er steeds weer nieuwe ideëen op over nieuwe workshops en trainingen. Zo hebben Joan Pos en ik onlangs de workshop Wounded Healer ontwikkeld. Die vind je inmiddels hier. Meestal zoek ik eerst iemand op bij een nieuw idee, soms zoekt iemand mij op. Het gebeurt ook wel dat we niet beginnen bij de inhoud, maar bij ‘laten we eens kijken wat we samen kunnen’. Op deze pagina vind je projecten die in de steigers staan, trainingen en workshops die nog in ontwikkeling zijn. Om je nieuwsgierigheid te wekken en je alvast warm te maken.

Menu

Gender Diversiteit

Nina Pennock en ik zijn samen een workshop Gender Diversiteit aan het ontwikkelen. Diversiteit en uniciteit spelen een steeds grotere rol in de huidige samenleving. De mogelijkheid om te bewegen binnen het klassieke man-vrouw beeld, of zelfs het hele binaire mensbeeld...

Masterclass Ethisch Handelen

"We must repair our own hearts and actions, then work with our family, our neighbourhood, our city and nation, and on to the interrelated world." [1] Voor ons ethisch besef en ons ethisch handelen, wat je zou kunnen omschrijven als ‘het goede doen’, lijken we in de...