Selecteer een pagina

Work in Progress

Sinds ik geen organisatorische verantwoordelijkheden meer heb binnen Bodymind Opleidingen kan ik me weer volledig op de inhoud richten. Daarmee wordt mijn creativiteit weer getriggerd en komen er steeds weer nieuwe ideëen op over nieuwe workshops en trainingen. Zo hebben Joan Pos en ik onlangs de workshop Wounded Healer ontwikkeld. Die vind je inmiddels hier. Meestal zoek ik eerst iemand op bij een nieuw idee, soms zoekt iemand mij op. Het gebeurt ook wel dat we niet beginnen bij de inhoud, maar bij ‘laten we eens kijken wat we samen kunnen’. Op deze pagina vind je projecten die in de steigers staan, trainingen en workshops die nog in ontwikkeling zijn. Om je nieuwsgierigheid te wekken en je alvast warm te maken.

Menu

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.